Galerii Bigbank Tartu on ühe sammu kaugusel Eesti meistritiitlist

Copy

Täna mängisid Tartu ülikooli spordihoones Eesti võrkpalli meistri selgitamiseks finaalseeria esimese kohtumise Bigbank Tartu ja Saaremaa võrkpalliklubi. Tartlased ei jätnud külalistele oma kodusaalis võimalust ning võitsid kindlalt 3:0 (27:25, 25:14, 25:16).

Avageim pakkus põnevat võistlust ning mäng kulges lõpuni punkt-punktis, kuni tartlased kahe puntkiga 27:25 võidu vormistasid. Kaks järgmist geimi aga näitasid saarlased väljakul peaaegu olematut vastupanu ning jäid igas elemendis Bigbank Tartule alla, vastavalt 25:14 ja 25:16.

Tartlaste poolel oli sõiduvees Märt Tammearu, kes kogus Albert Hurdaga võrdselt 14 punkti. Saarlaste parimad olid kõik 7 punkti kogunud Lopes Wennder Carlos Lourenco, Keith Pupart ja Hindrek Pulk. Viimane vigastas viimases geimis hüppeliigest nii õnnetult, et lahkus väljakult ja pole teada, kas finaalseeria kohtumises kaasa teeb.

Rait Rikberg ütles magusa võidu kohta, et teadis, kuidas saarlastel on selja taga mitu mängu ja neil on seis raskem. «Ilmselt olid nad nii füüsiliselt kui vaimselt väsinud,» lisas Rikberg mängu järel intervjuus Postimehele.

Märt Tammearu jäi enda sooritusega rahule ning kinnitas, et meeskonna energia toimis väljakul täna väga hästi. 

Finaalseeria teine kohtumine leiab aset kolmapäeval Saaremaal ning kui tartlased suudavad endale kindlaks jääda, tulevad nad tänavu pärast seitsmeaastast pausi Eesti meistriks. 

«Muidugi lähme mängima selle plaaniga, aga ega saarlased tulevad meile oma kodusaalis ka kindlasti kõvemini peale kui täna,» ütles Tammearu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles