Video Politsei tabas mehe, kes juhtis ATVd kiivrita ja olles raskes joobes

Tartu Postimees
Copy

Eile keskpäeval märkas Tartu politseipatrull Ihaste linnaosas ATVd, mille juhil polnud esiteks peas motokiivrit, teiseks puudus sõiduvahendil registreerimismärk ning kolmandaks võttis juht ette ohtlikke manöövreid.

Esmalt jäi kummalisi manöövreid teinud ATV politseipatrullile silma Tartus Ihaste linnaosas Konsumi lähistel. Politseinike tahe mehega sel teemal juttu teha ei kandnud esialgu aga vilja, sest juht keeras politseinikke märgates masinale gaasi juurde ning asus mööda tänavaid korrakaitsjate eest ära sõitma. Vestlusvõimalus avanes aga siiski küllalt pea Veibri teel, sest mehe teekonna jäistel tänavatel lõpetas väike valearvestus, mille järel ATV lumehunnikusse kelgutas.

Palja peaga krõbedat külma trotsinud ja nii politseinike tähelepanu pälvinud mehega rääkides selgus ka põgenemise põhjus – nimelt oli 39-aastane mees raskes joobes ja ta püüdis vastutusest pääsemiseks politseinikke sabast maha raputada.

Paraku see tal ei õnnestunud ning politseinikud sõidutasid mehe otse arestikambrisse kainenema. Nüüd ootab teda teekond kohtumajja, kus mehele teo eest karistus määratakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles