Tartu naine võitis Bingoga ligi 400 000 eurot (1)

Lenel Karu
, reporter
Copy
Loto.
Loto. Foto: Tairo Lutter

20. mail loositi «Suure lotokolmapäeva» telesaates välja Bingo loto jackpot 393 719,40 eurot. Võidupileti ostis Zeppelini Maximast toiduainetööstuses töötav tartlanna.

Naine on enda sõnul Bingo lotot mänginud viimased 1,5 aastat – igal nädalal ostab ühe mänguväljaga Bingo pileti ja ühe SuperSummi kiirloterii. Summiga on naise seni suurim võit olnud 10 eurot ning Bingoga enne praegust suurvõitu kaks eurot.

Piletit kontrollis naine müügipunktis ning müüja ähmi peale läks koju piletit ise kontrollima. Mängis saadet järele vaadates ka pileti läbi ja ütles võidu vormistamisel naljatades, et oli üsna üksluine – kõik numbrid tuli järjest läbi kriipsutada!

Võitu käis naine Eesti Lotos vormistamas koos lapse ja lapselapsega. Naise sõnul ongi ta lapsed ainsad, kes võidust teavad. Võidurahaga plaanib naine muu hulgas aidata oma vanemaid ning toetada laste peresid. «Minu elus on kõik väga hästi,» ütles naine Eesti Loto kontoris. «On tohutu boonus, et saan nüüd rohkem aidata oma lähedasi, muu hulgas lahendada ka nende suuremaid olmemuresid.»      

Viimati võideti Bingo loto peavõit 8. aprillil. Tookord oli võidusummaks rekordilised 907 270 eurot ning võidu saajaks noor Tallinnas elav pereema. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles