GALERII ⟩ Kallastel põles varahommikul maha mitu hoonet

Lenel Karu
, reporter
Copy

Täna varahommikul kell 4.38 teatati häirekeskusele tulekahjust Peipsiääre vallas Kallaste linnas Kiriku tänaval. Lausleegiga põlesid garaaž ja kõrvalhoone ning tuli levis ka kõrvalasuva maja katust mööda teisele korrusele. Inimesed selles õnnetuses viga ei saanud, tules hävisid kõrvalhooned, elamu teine korrus ning ka 100 ruumi küttepuid. 

Tulekahjust andis teada naaber ning sel hetkel oli majas veel üks inimene, kes kohe hoonest väljus. Päästjaid ootasid ees lausleegiga põlev garaaž ja kõrvalhoone ning tuli levis ka kõrvalasuva elumaja katust mööda teisele korrusele. Tule levimise esimesele korrusele suutsid päästjad ära hoida.

Põlengus hävisid kõrvalhooned, maja teine korrus ning ka 100 ruumi küttepuid. Maja esimene korrus sai veekahjustusi. Lisaks oli garaažis kütusmahuti suure koguse diisliga, mis maha voolas ning imbus maasse. Reostuse takistamiseks paigaldasid päästjad vette poomid ning teavitasid ka keskkonnainspektsiooni.

Tulekahju lokaliseeriti kell 7.59, järelkustutamine käis veel keskpäevalgi. Põlengu tekkepõhjused selgitab välja edasine uurimine.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles