Viimasel kolmel ööpäeval pole Tartumaale positiivseid koroonadiagnoose lisandunud

Tartu Postimees
Copy
Koroonaviiruse drive-in testimine Annelinna spordimaja kõrval.
Koroonaviiruse drive-in testimine Annelinna spordimaja kõrval. Foto: Sille Annuk

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 1108 COVID-19 viiruse testi, millest 16 proovi ehk 1,4 protsenti osutus positiivseks. Kokku on Eestis tehtud 46 281 esmast testi, nendest 1605 ehk 3,5 protsenti on olnud positiivsed. 

Viimase ööpäeva jooksul lisandus enim positiivseid testitulemusi Harjumaal – nakkus diagnoositi seitsmel inimesel. Kolm nakatunut diagnoositi Ida-Viru ja Saare maakondades. Üks uus nakatunu on ka Hiiu, Lääne-Viru ja Valga maakonnas.

Tartumaal tuvastati viimati koroonaviirusega nakatunu esmaspäevasel testimisel, mille andmed edastas terviseamet teisipäeva ennelõunal. Kokku on Tartumaal nakatunuid 97. 

Statistika koostatakse rahvastikuregistri andmete põhjal. Vanuseliselt on kogu COVID-19 levikuperioodi jooksul enim nakatunuid 55–59-aastaste hulgas.

24. aprilli hommikuse seisuga vajab Eestis koroonaviiruse tõttu haiglaravi 103 inimest, kellest kuus on juhitaval hingamisel. Haiglatest on välja kirjutatud 206 inimest. Ööpäeva jooksul suri Põhja-Eesti regionaalhaiglas ravil viibinud 69-aastane mees. Kokku on Eestis koroonaviiruse tõttu surnud 46 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles