Vanemuine müüb kolm päeva kogu hooaja pileteid kolmandiku võrra soodsamalt

Copy
Vanemuise suur maja.
Vanemuise suur maja. Foto: Margus Ansu

Vanemuine paneb esmaspäevast kolmapäevani soodusmüüki kõik 150. hooaja piletid. Tartus ja mujal Eestis toimuvatele etendustele saab sel ajal osta pääsmeid vähemalt 30 protsenti soodsamalt.

Vanemuisest tulnud teate kohaselt on paljud piletid 6., 7. ja 8. jaanuaril aga veelgi odavamad kui 30 protsenti. Samuti on nii esmaspäevaks, teisipäevaks kui ka kolmapäevaks kavandatud eriti soodne päevapakkumine nii kassas kui ka internetis. Suure maja kassas ootab piletiostjaid loosiratas.

Sooduspiletid on saadaval teatri kodulehel. Internetist ostjatel palub Vanemuine soodustuse saamiseks kindlasti valida rippmenüüst «Tavahind» asemel hinnaklass «Piletisadu». Samuti saab pileteid soetada Vanemuise teatri kassades ja piletite müügikohtades üle Eesti.

Soodushinnad kehtivad mujalgi - Tallinnas, Pärnus, Viljandis ja Paides - toimuvatele Vanemuise etendustele. Soodustusi ei liideta, korraga saab kasutada kas «Piletisaju» hinda või mõnda muud kehtivat soodustust. Kampaania soodushind ei laiene varasematele broneeringutele ega kehti etendustele Teatri Kodus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles