Elva vald tunnustas parimaid ettevõtjaid

Tartu Postimees
Copy
BirchLagoon OÜ tootearendaja ja kliendihaldur Birgit Lõhmus ning tegevjuht Rain Komlev pälvisid aasta maaelu arendaja tunnustuse.
BirchLagoon OÜ tootearendaja ja kliendihaldur Birgit Lõhmus ning tegevjuht Rain Komlev pälvisid aasta maaelu arendaja tunnustuse. Foto: Kayvo Kroon

Neljapäeval tänas ja tunnustas Elva vallavalitsus valla parimaid ettevõtjaid. Sel korral tunnustas vald ettevõtjaid neljas kategoorias.

Elva valla 2019. aasta arendusprojekti tunnustuse sai Elva Keegel ja Resto. Põhjenduses toodi välja, et Elva Keegel ja Resto pakub nii kohalikele kui ka külalistele täiendava kokkusaamise ja vaba aja veetmise koha.

2019. aasta särava startija tiitli pälvis OÜ Hellekas, kes peab Hellenurmes külakauplust. 2018. aastal suleti Hellenurmes pood ning pärast seda otsiti aktiivselt huvilisi, kes jätkaksid selles piirkonnas kaubandustegevust. Julgeks ettevõtjaks osutus Alar Koppel, kes tuli kogukonnale vastu ning võttis kaubandustegevuse korraldamise sujuvalt üle.

Aasta maaelu arendaja tunnustuse sai OÜ BirchLagoon, mis valmistab looduslikke kasemahlajooke. Tegemist on ettevõttega, mis tõestab hästi, et maapiirkonnas on suuri tootmishooneid ja ressursse omamata võimalik saada tunnustatud toiduainetootjaks.

Aasta turismiteo tiitliga märgiti ära Palupera mõisa National Geographicu kollane aken.

Elva vallavanem Toomas Järveoja ütles, et vallas tegutsevad ettevõtted on oluline osa sellest, missugune on valla nägu. «Mul on hea meel, et ollakse uuenduslikud, heade ja põnevate mõtete ning ideede teostajad,» märkis ta.

Elva vallavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna juhataja Kertu Vuks sõnas, et kindlasti aitavad tunnustuse saanud, aga ka teised ettevõtted kujundada põnevat elukeskkonda nii turistidele kui ka vallas elavatele inimestele. «Meil on palju tegusaid inimesi, kes viivad oma nägemuse ellu ning aitavad seeläbi muuta Elva valda võimalusterohkemaks,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles