Politsei otsib Tartus juhtunud avariide tunnistajaid

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võru tänaval sai kahjustada Volvo taganurk.
Võru tänaval sai kahjustada Volvo taganurk. Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Politsei palub kaasliiklejate abi selgitamaks välja teisipäeval kella 12.15 ja 15.30 vahel Tartus Võru tänav 148a asuva söögikoha Kaksteist Tooli parklas juhtunud avarii täpsemad asjaolud.

Teisipäeval kell 15.44 teatati, et Tartus Võru tänava söögikoha ees on otsa sõidetud autole Volvo XC60 ning sõiduki vasakpoolne taganurk on saanud kahjustada.

Samuti palub politsei abi selgitamaks teisipäeval kell 15.15 paiku Tartus Kreutzwaldi ja Jakobsoni tänava ristmiku juures juhtunud liiklusõnnetuse üksikasju.

Jakobsoni tänava ja Kreutzwaldi tänava ristmikul sõitis BMW ette Jakobsoni tänavalt mööda Kreutzwaldi tänavat liikunud Audile, mille juht  pidurdas ning libises paremale poole teelt välja kergelt vastu puud. BMW juht lahkus sündmuskohalt.  

Kõigil, kes juhtusid kirjeldatut pealt nägema või oskavad anda muud infot, mis aitaks selgitada juhtunu asjaolusid, palutakse sellest teada anda politsei telefonil 730 8814, 612 3000 või meili teel louna.ate@list.politsei.ee.

Audi sõitis Kreutzwaldi tänaval teelt välja.
Audi sõitis Kreutzwaldi tänaval teelt välja. Foto: Politsei- ja piirivalveamet
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles