Tartumaal hukkus põlengus vanem üksik mees

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nõo vallas Meeri külas puhkes laupäeval ühes majas tulekahju, milles hukkus üksi elanud pensionärist mees.

Päästjad said teate tulekahjust kell 22.41. «Kui päästjad kohale jõudsid, oli maja lausleegis, päästa ei olnud midagi,» nentis Lõuna päästekeskuse tulekahjude menetluse peainspektor, valvepressiesindaja Roman Abubikirov.

Tulekahjule pandi piir öösel kella kolme ajal. Kustutustööde käigus leidsid päästjad majast hukkunu. «Ta polnud enam otseselt tuvastatav, kohtuekspertiis teeb selgeks, kellega on tegu,» selgitas Roman Abubikirov. «Teame, et peremees elas seal üksi. Aga tema lähedase jutust ilmnesid mõned sellised asjad, mis majaperemehega ei klappinud.»

«Ju ta ikka peremees oli, kes muu,» ütles Nõo vallavanem Rain Sangernebo. Majas elas üksi pensionärist mees, kellel on lapsed.

«Ma ta vanust täpselt ei teagi, aga pensioni  oli taat välja teeninud,» rääkis Sangernebo. «Elas ta nii, et kui oli pensipäev, siis oli elu lõbusam ja enne pensipäeva oli ta elu jälle hapram. Vallalt ta sotsiaaltoetust ei saanud, tuli omadega toime. Aga tal oli võlgu, Eesti Energia oli sellepärast majapidamisest elektri välja lülitanud.»

Tulekahju põhjused selguvad uurimise käigus. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles