Salva Tartu võrguneiud võitsid Rakvere turniiri

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall.
Võrkpall. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

21.-22. oktoobril võistlesid Premium7/Salva Tartu U-20 neiud Rakveres Eesti karikavõistluste II finaalgrupis. Kahel päeval toimunud võistlusel mängiti 5 mängu, millest 4 võideti

Ühest  kaotusest hoolimata, sõideti koju turniirivõiduga. Seega Eesti karikavõistluste 7. koht. Edasi pääsesid tüdrukud üleminekumängule I finaalgruppi, kus vastaseks on kohalik rivaal Tartu SS Kalev, kes leppis seekord I finaalgrupis 6. kohaga.

Treener Margit Keerutaja sõnas: «Võrreldes eelnenud tsooniturniiriga oli mängupilt stabiilsem, ning oma vigu tegime oluliselt vähem. Positiivse joonena läbi turniiri võib tuua välja selle, et võistkond suutis tervikuna edukalt esineda. See et, igas mängus üks või kaks mängijat natuke kehvema esituse tegid, ei halvanud teiste motivatsiooni, vaid pigem tõstis, mis on väga suur pluss. Püüdleme selle poole, et emotsionaalseid kui füüsilisi ärakukkumisi tuleks järjest vähem ning mängupilt tervikuna oleks nauditav».

Premium 7 / Salva Tartu - Pärnu VK/SK 3:2
Premium 7/ Salva Tartu - Rakvere SK 3:0
Premium 7 / Salva Tartu - Kohila VK 1:3
Premium 7 / Salva Tartu - Keila VK 3:1
Premium 7 / Salva Tartu - Kunda VK 3:0

Võistkond : Kaisa Soomets, Birgit Kadastik, Helena Ainsoo, Kristiin-Marleen Sulg, Kadi Kaasik, Liisa Sell, Mari Arak, Airi Venno, Anna Kattel, Maris Mägi. Treener Margit Keerutaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles