Tammeka võõrustab täna õhtul Eesti meistrit

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Tammeka (sinises) vs FC Flora.
Tartu Tammeka (sinises) vs FC Flora. Foto: Martin Smutov

Täna võõrustab Tartu JK Tammeka esindusmeeskond kodusel Tamme staadionil valitsevat Eesti meistrit Tallinna FC Florat.

Pallilahing algab kell 18:45. Mõlemal võistkonnal on punktid üliolulised, võõrustajad tahavad kindlustada kohta tagant lähenevate Viljandi ja Kuressaare eest, külalised loodavad kindlustada teist järjestikkust meistritiitlit.

«Flora vastu on vaja mängida nii, nagu mängiti eelmisel korral Floraga kodus kohtudes teisel poolajal,» ütles Tammeka peatreener Kristjan Tiirik. «Loodetavasti on poisid tahtmist täis ja näitavad kodupubliku eest head mängu.»

Kapten Kaarel Kiidron lisas: «Mõlemale meeskonnale väga tähtis mäng, Florale hingab kuklasse Trans ja Kalju, meile Viljandi ja Kuressaare. Kolm punkti sellest lahingust on väga tähtsad!»

Tammeka on Florale sel hooajal olnud probleemne vastane, kuid sellest hoolimata on võidetud 1:0, 3:2 ja 4:1. Floral on lähimate jälitajate Transi ja Kalju ees kasutada väike puhver, kuid seda ei taheta kindlasti ära kasutada mängus Tammekaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles