Tartu Tammeka naised lähevad vastamisi tabeliliidriga

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil JC Tammeka naiskonna jalgpallitreening.

sa/Foto SILLE ANNUK POSTIMEES
Pildil JC Tammeka naiskonna jalgpallitreening. sa/Foto SILLE ANNUK POSTIMEES Foto: Sille Annuk

Jalgpalliklubi Tartu JK Tammeka kohtub Tallinna FC Floraga täna kell üks päeval Tartus Sepa jalgpallikeskuse kunstmuruväljakul. Tabeliliider Flora sõidab Tartusse, kus vastaseks on viiendal positsioonil paiknev JK Tammeka.

Naiskonnad läksid viimati vastamisi tänavu aasta mai lõpus, kui Flora võttis koduväljakul suure 10:0 võidu. Tabelis on Flora hetkel 36 punktiga hoidmas esikohta, Tammeka on kogunud üheksa punkti.

«JK Tammeka naiskond on kaua oodanud taaskohtumist Floraga. Oma koduväljakul ja kõigi meie fännide toetusel tuleb sellest hea mäng,» ütles Tammeka peatreener Maiko Tamme

«Naiskond pole kindlasti rahul viimaste liigamängude tulemustega ja mis oleks vingem, kui FC Flora vastu alustada oma hooaja teise poole comebacki? Ootame kõiki poolehoidjaid staadionile häälekalt kaasa elama ja lubame, et ilma lahinguta Flora Tartust koju ei sõida!» kinnitas Tammeka mängija Maria Sootak.

Flora peatreener Aleksandra Ševoldajeva sõnul näitas laupäevane kohtumine Pärnuga kui palju on meil veel arenguruumi momentide äratundmises ja koostöös. «Kaitse korras hoidmine ja ründefaasis olukordade teadlik tekitamine on Tammeka vastu meie peamised eesmärgid,» lisas ta.

FC Flora ridades mängiv Katrin Loo ütles, et motiveeritud võistkondade vastu on alati põnev mängida. «Laupäeval Tammeka vastu peame kindlasti palliga kannatlikud olema, et tekitada võimalusi välja mängitud olukordade realiseerimiseks,» selgitas ta.

Kohtumist vilistab Joonas Kartsep, abikohtunikud on Rasmus Vahelaan ja Veiko Kõiv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles