Viinakurat ajas peksma ja ähvardama

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Elmo Riig

Läinud nädalavahetusel tuli politseinikel mitmel puhul tegemist teha joobes tegelastega, kes kaaskodanikele kallale kippusid. Üks viinauimas mees hakkas ka relvataolise esemega praalima.

Nimelt sai politsei 5. mai õhtul teate, et Jõgeva vallas Saduküla kortermajas ähvardas 54-aastane joobes mees relvataolise esemega 19- ja 18-aastast meest.

Keegi vahejuhtumis viga ei saanud. Politsei pidas ähvardaja kinni ning toimetas ta ühes relvataolise esemega asjaolude selgitamiseks politseimajja. Juhtunu täpsemad üksikasjad selgitatakse kriminaaluurimises.

Samal päeval teatati, et Nõo vallas Kolga külas lõi joobes 72-aastane mees tüli käigus 61-aastast naist. Politsei pidas joobes mehe kinni ning viis ta esmalt arestikambrisse kainenema. Naine meedikute abi ei vajanud ning politsei tõi ta asjaolude selgitamiseks jaoskonda.

Samuti 5. mail lõi joobes 67-aastane mees Tartus Lubja tänava eramus 53-aastast naist. Naine meedikute abi ei vajanud. Politsei pidas lööja kinni ning viis ta esmalt kainenema.

Ööl vastu 5. maid lõi joobes 20-aastane mees Tartus Rüütli tänaval tüli käigus tuttavat 27-aastast meest. Meedikud viisid kannatanu tervisekontrolliks traumapunkti. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaaluurimises.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles