Video: Tammeka kõmmutas Paidele viis väravat

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tammeka avavärava lõi nurgalöögi järel keskkaitsja Akim Sairinen (paremal).
Tammeka avavärava lõi nurgalöögi järel keskkaitsja Akim Sairinen (paremal). Foto: Margus Ansu

Eesti jalgpalli meistriliiga 7. voorus võõrustas Tartu JK Tammeka teisipäeva õhtul Paide linnameeskonda. Kui mullu lõppesid meeskondade kõik omavahelised mängud viigiga, siis seekord võttis Tammeka Sepa staadionil 5:2 võidu.

Skoori avas juba 2. minutil Akim Sairinen ning 42. minutil tegi Andre Paju seisuks 2:1. Kohe seejärel lõi Paide mängujuht Andre Frolov ühe värava tagasi, kuid kui teise poolaja alguses jäid külalised Boliguibya Ouattara punase kaardi järel vähemusse, kaldus initsiatiiv taas selgemalt väljakuperemeeste kätte.

60. minutil tegi Mihhail Slaštšjov seisuks 3:1 ja kuigi kuus minutit hiljem sai sama mees maha ka omaväravaga, tõid Kaspar Pauri 87. ja Tristan Koskori 90. minuti väravad tartlastele lõpuks skoori mõttes veenva võidu. Paide lõpetas mängu lausa üheksakesi, kui 81. minutil nägi enda ees punast kaarti ka Sören Kaldma.

Liigatabelis paikneb 12 punkti kogunud Tammeka hetkel viiendal kohal. Juba eeloleval laupäeval sõidetakse külla Viljandi Tulevikule, kes on tabelis küll otse tartlaste selja taga, ent punkte on neil Tammekast juba kaheksa võrra vähem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles