Fotod: viimasel suusapäeval tehti vigursõitu ja grilliti vahukomme

Kelly Olesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna said Tartu Tähtvere spordipargis kokku suured ja väiksed suusasõbrad. Selleks, et suusahooaeg lõpetada ning kevadele vastu minna tuli maha pidada laste vigursõit ning viimase naise ja mehe võistlus.

See naine või mees, kes viimasena rajalt lahkub on võitja. Naiste sõidus oli kuus osalejat, see tähendab, et tuli sõita viis 300 meetrist ringi. Võistluse võitis laskesuusataja Grete Gaim. Et naistevõistlus ei võtnud tippsportlasel veel higigi lahti, stardib Gaim ka meeste sõidus. Meeste sõidus oli stardis 15 meest. 

Naiste sõidust langes esimesena välja Tartu abilinnapea Tiia Teppan, kes oli spordiparki tulnud hoopis trenni tegema. Teppan oli enne võistlema asumist jõudnud juba 40 minutit treenida. Võistlema utsitasid abilinnapead hoopis lapsed. «Kui pojad käsivad minna, siis tuleb minna,» naeris ta. 

«Vähemalt läks võistlus ka pikemaks, muidu oleks juba esimene võistleja pidanud lõpetama,» lisas Teppan. Pärast võistlust läks ta trenni edasi tegema. 

Laste vigursõidule suundus ka viie aastane Elo Ingur, kellele suusatamine hästi passib. Väiksele tüdrukule tegi muret ainult ilm. «Nii tuuline on täna,» nentis ta. 

Kuid lastele oli veel palju muudki põnevat, näiteks oli põlema pandud lõke, kus sai grillida vahukomme. Lisaks jagati grillvorste ning mustikakisselli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles