Võrumaal tapeti keskealine mees

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei pitseering. Foto on illustratiivne.
Politsei pitseering. Foto on illustratiivne. Foto: Pm

Eile avastati Võrumaal Misso vallas Määsi külas 43-aastase kohaliku mehe surnukeha.


Lõuna prefektuuri teatel avastati peatraumaga mehe elutu keha tema kodukohast. Kahtlustatavana on kinni peetud 44-aastane mees.

Prokuratuuri pressinõuniku Kristina Kostina kinnitusel on alustatud kriminaalmenetlust tapmist käsitleva paragrahvi alusel. Parasjagu on käimas ekspertiisid ning tapmise asjaolude kohta selgub täpsem informatsioon alles hiljem.

Kriminaalasja kohtueelset menetlust juhtiv Lõuna ringkonnaprokuratuuri prokuröri abi Riita Serikova ütles, et kahtlustatav on varem mitmel korral kriminaalkorras karistatud varguste ning tapmise eest. «Seepärast esitati kahtlustus karistusseadustiku mõrva käsitleva paragrahvi järgi,» lisas prokurör.

20. mail taotles prokuratuur kinnipeetava vahi alla võtmist ning kohus rahuldas selle.

«On teada, et mehed olid omavahel tuttavad. Esialgsetel andmetel toimus rünne öisel ajal, mille käigus  löödi kannatanut terava esemega pähe,» kirjeldas Serikova. Kuidas kõik täpselt juhtus ja kas esialgne kahtlustus leiab täies mahus kinnitust, selgub ekspertiiside ja menetluse käigus, lisas prokurör.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles