Tartu maratoni lasteüritustele lisandub 2,5-kilomeetrine distants

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tarmo Haud

Tänavused soodsad lumeolud võimaldavad 17. veebruaril Tähtvere spordipargis peetavatel 45. Tartu maratoni lasteüritustel 11-aastastel ja vanematel lastel suusatada mööda pikemat, 2,5-kilomeetrist rada. Noorematel suusasõpradel on valida 400- ja 800-meetriste ning 1,4-kilomeetrise distantsi vahel. Kokku on üritustele oodata ligikaudu 1500 osalejat. 

Lasteüritustest osavõtt on kõigile lastele tasuta - kõik lõpetajad saavad finišis lasteürituste medali, diplomi ja väikese auhinnakoti. Lisaks loositakse osavõtjate vahel välja mitmeid auhindu koostööpartneritelt.

Registreerimine lasteüritustele on avatud Tartu maratoni kodulehel 15. veebruarini kell 17.

Reedel, 16. veebruaril saab registreeruda ka Tartu maratoni võistluskeskuses kell 12-19, kust eelregistreerunutel on ühtlasi võimalus stardinumbrid kätte saada. Lisaks on võimalik registreeruda stardipaikades alates üks tund enne esimese lasteürituste distantsi starti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles