Tartu ülikoolis toimuvad sel nädalal karjääri- ja praktikamessid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikooli mullune karjääripäev.
Tartu ülikooli mullune karjääripäev. Foto: Margus Ansu

Käesoleval nädalal teisipäevast reedeni toimuvad Tartu ülikoolis üliõpilastele karjääri- ja praktikamessid, mis keskenduvad praktikakohtade väärtustamisele ja tööturu vajadustele.

Teisipäeval, 13. veebruaril avab ülikooli karjääri- ja praktikamesside nädala tehnoloogiainstituudi karjääripäev «Career Day of Computer Engineering and Robotics 2018».

Kolmapäeval, 14. veebruaril on arvutiteaduste instituudi tudengid oodatud osalema iga-aastasele karjääripäevale Athena keskusesse.

Neljapäeval, 15. veebruaril leiab aset üleülikooliline karjääripäev «Võta vedu, saavutad edu!» ülikooli aulas ning sel päeval kogunevad samuti biomajanduse huvilised Bioteaduste üliõpilaste seltsi korraldatavale bioettevõtluspäevale Omicumi.

Nädala lõpetab reedel, 16. veebruaril toimuv humanitaarteaduste ja kunstide valdkonna praktika- ja töömess.

Karjääripäevad on olulised ennekõike tudengitele, kes saavad ülevaate pakutavatest praktikavõimalustest ning kavandada oma õpinguid lähtuvalt tööturu vajadustest, aga ka asutustele, kes vajavad paremat ülevaadet homsest tööjõuturust.

Tartu ülikooli karjääripäeva projektijuht, tudeng Julia Gerda Sokk ütles, et karjääripäev on suurepärane võimalus tulevikuks vajalike kontaktide loomiseks. «Seal saab otse ettevõtte käest küsida väärtuslikke ja praktilisi nõuandeid, mida koolipingist sageli ei saa,» rõhutas Sokk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles