Galerii: "Pilvede all. Neljas õde" täitis kinosaali fännidega

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reede õhtul võinuks Tartu Lõunakeskuse Apollo kinole lähenedes arvata, et seal jagatakse kuldmünte. Inimeste rivi, kes lootsid pääseda vaatama äsja esilinastunud filmi «Pilvede all. Neljas õde»" näis lõputuna.

Kell 18 kavas olnud eriseansil olid kohal ka kõnealuses seriaalis ja filmis peaosi mängivad Inga Lunge ja Liis Haab. Samuti sai sõna režissöör ja lavastajal Toomas Kirss. 

«Lõunakeskus on nii suur ja huvitav keskus, isegi liuväli on teil olemas, Tallinna keskused paistavad selle kõrval putkadena,» rääkis Kirss, kes esimest korda Lõunakeskust väisas. Ta tänas kõiki, kes filmi olid vaatama tulnud ning kinnitas, et see projekt sai teoks ennekõike tänu fännidele.

Seriaal «Pilvede all» on olnud aastaid ülimenukas ning nüüd kinnitavad ka kinoreitingud, et loo jätk filmilinal läheb Eesti inimestele väga korda. «See on ju meelelahutus ja inimesed tahavad oma meelt lahutada,» põhjendas üks peaosalistest Liis Haab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles