Foorituledeta ülekäigurada Tartu kaubamaja ja Kvartali vahel tekitab suurt ohtu (1)

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülekäigurada Tartu kaubamaja ja Kvartali vahel täna hommikul ja lõuna ajal.
Ülekäigurada Tartu kaubamaja ja Kvartali vahel täna hommikul ja lõuna ajal. Foto: Raimu Hanson

Jalakäijad peavad riskima eluga, et ületada Riia tänavat Tartu kaubamaja ja Kvartali vahel. Ja kui julgemad jalakäijad on murdnud teistele autode vahele tee, tekivad suured edasisõitu ootavate autode närvilised tropid. Selline olukord oli kesklinna tabanud elektririkke tõttu liikluses veel vähemalt kell 12.15. 

Ülikooli ja Riia tänava ristmikud olid foorid samuti pimedad. Tihedama liiklusega Riia ja Turu ristmikul töötasid foorid kogu aeg laitmatult.

Ülikooli ja Riia ristmikul olid foorid samuti elektrita.
Ülikooli ja Riia ristmikul olid foorid samuti elektrita. Foto: Raimu Hanson

Tartus Emajõe alajaamas lülitus täna kell 10.37 välja kaks liini, mistõttu jäi kesklinnas vooluta 990 tarbijat, nende hulgas Tasku kaubanduskeskus ja Tartu turg. Elektrilevi tegeleb rikke kõrvaldamisega. Suuremale osale tarbijatest püütakse ühendus taastada kahe tunni jooksul, lõplikult peaksid kõik piirkonna tarbijad voolu tagasi saama nelja tunni jooksul, teatas Elektrilevi.

Rikke põhjus pole veel teada.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles