Pere Leiba lahutab finaalist vaid üks võit

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pere Leib vs Pärnu.
Pere Leib vs Pärnu. Foto: Andres Eesmaa /Järva Teataja

Pühapäeval peetud poolfinaalseeria teine mäng Tartu ja Pärnu võrkpallimeeskondade vahel kujunes tõeliseks põnevuslahinguks ning Tartu Ülikooli spordihoonesse kogunenud publik sai meeldejääva spordielamuse.

Pere Leib suutis poolfinaalseeria teise mängu võita 0:2 kaotusseisust 3:2 (-22;-17;23;23;17).


Kohtumise algus oli tartlastele küllaltki nukker.  Esimeses ja teises geimis lõid külalised Pärnust pea ilmeksimatult head servi (koguni 8 ässa!) ning kodumeeskond ei saanud kuidagi korralikult rünnakuid üles ehitatud. Pere Leib üritas mängu muuta vahetustega, kuid tulutult.


Kolmas geim oli minemas taaskord külalistele, kuid seisul 11:17 suutis Tartu mängu murrangu tuua. Edukalt sekkus  meeskonna kapten Kristjan Kais, kelle tõsted leidsid üha enam hoogu läinud Lauris Iecelnieksi. Pere Leiva mängu tekkis sära ning geim võideti 25:23.


Neljandas geimis jätkus Iecelnieksi show, keda jätkus kõikjale. Küll tõi mees kaitses palle üles, siis jälle lõpetas rünnakuid. Tartu võitis neljandagi geimi 25:23 ning viis kohtumise viiendasse.


Viiendas geimis läks Pärnu ette 8:4 ja 10:6, kuid Tartut see ei murdnud. Pere Leib suutis järgi rebida ning publiku meeletul toetusel võita geimi 19:17 ning sellega kogu kohtumise 3:2.


Tartlaste edukaimad olid Lauris Iecelnieks 24 (+14), Siim Ennemuist 14 (+11) ja Martti Juhkami 14 (+1) punktiga.
Seeria jätkub juba teisipäeval kell 19.30 Pärnus. Võidu korral kindlustab Pere Leib koha finaalis.

Teises poolfinaalseerias TTÜ ja Selveri vahel on mängude seis viigis 1:1.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles