Pere Leib edenes poolfinaali

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pere Leiva võrkpallurid.
Pere Leiva võrkpallurid. Foto: SK Duo

Laupäevane Eesti meistrivõistluste veerandfinaalseeria teine mäng oli puhtalt Pere Leiva show ning võõrustajatele sõnaõigust ei jäetud. Tartlased võitsid kindlalt 3:0 (17, 14, 15).

Juba I geim oli klassivahe selge. Tartlaste vastuvõtt oli korras ning serv tugev. Võimas palling sundis Rakvere meeskonna ebamugavatelt kohtadelt ründama ja eksima.

II geim oli Pere Leib juba pidurdamatus hoos. Võõrustajad ei suutnud kuidagi tartlaste blokki üle mängida. Geimi teises pooles said oma oskusi näidata juba  Tartu meeskonna vahetusmehed. Eriti head meelt tegi Kristo Kollo sekkumine, kes suutis edukalt asendada rünnakul kimpu jäänud Lauris Iecelnieksi.

III geim oli tulemuse vormistamine. Võitjas enam kahtlust polnud. Tartlased lõid 5 ässa, panid 4 blokki ja eksisid ise rünnakul vaid kahel korral.

Tartu meeskonna suurimad punktitoojad olid  Martti Juhkami 14 (+10) ja Meris Merisaar 10 (+9) punktiga. 

Nüüd ootab ees Eesti meistrivõistluste poolfinaalseeria Pärnu VK-ga. Finaali pääsemiseks on vaja kolme võitu. I poolfinaalmäng toimub 24. märtsil Pärnus.

Tartu Pere Leib - Pärnu VK neljapäeval 24. märtsil kell 18:00 Pärnu spordihoones.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles