Pere Leib võitis kindlalt Kaliningradi meeskonna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Pere Leib
Tartu Pere Leib Foto: SK Duo

Tartu Pere Leiva võrkpallimeeskonna hea hoog  jätkus laupäeval Venemaal, kui kindlalt 3:0 (21, 19, 15) alistati kohalik Kaliningradi võistkond.


Sõit sihtkohta kestis 13 tundi, kuid pikk bussireis tartlasi ei väsitanud. Kohtumise võitjas kahtlust polnud. Vastastel oli vastu panna ainult 7 mängijat, Pere Leival käisid platsil kõik kaasas olnud 12 mängumeest, neist kõige resultatiivsemad Taavi Nõmmistu 10 (+3) ja Martti Juhkami 8 (+5) punktiga.

Seega jätkas meeskond oma edukat seeriat. II ringis on 8 mängust võidetud 7 ja tabelis hoitakse 3 positsiooni Selveri ja Pärnu järel. Põhiturniiril on mängida jäänud veel 2 kohtumist. Laupäeval kodus Rakvere ja pühapäeval Kuressaares TTÜ meeskonnaga. 3. koha säilitamiseks vajab Tartu vaid võite, sest neljandal kohal asuv Ozolnieki hingab kuklasse.

Järgmisel nädalal algavad Schenker liiga play-off mängud, kuhu pääsevad 8 esimest meeskonda. Veerandfinaalpaarid moodustuvad põhimõttel 1-8, 2-7, 3-6 ja 4-5.


12-13. märtsil peetavale finaalturniirile pääsevad veerandfinaalseeriate võitjad.



 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles