Pere Leib tõusis kolmandaks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Pere Leiva mängijad.
Tartu Pere Leiva mängijad. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Tartu Pere Leib tõusis pühapäeval võiduga Lase/Riga üle 3:0 (18, 15, 20) turniiritabelis kolmandale kohale, jättes selja taha Ozolnieki meeskonna.

Mäng riialaste vastu kulges suhteliselt kergelt. Kohtumise algus oli krobeline mõlema meeskonna jaoks, kuid peale I tehnilist vaheaega lõi Tartu täht särama. Vastane oli rünnakul hädas kodumeeskonna blokist mööda saamisega. Samuti ei saadud hakkama servi vastuvõtuga (Tartul 75%, Lase 55%).

Pere Leib näitas seevastu kindlat esitust. Vastuvõtt oli korras ja sealt oli sidemängijal hea rünnakuid üles võtta. Ka kaitses rabati mehe moodi, eriti paistis silma Rait Rikbergi ennastsalgav tegutsemine.

Geimilõppudes sai Tartu Pere Leiva peatreener ka vahetusmeestele mänguaega anda.
Tartu suurimad punktitoojad olid Luik ja Iecelnieks 14, Juhkami 11, Ennemuist 7 ja Merisaar 6 punktiga. Rünnakul tehti vaid 7 viga (vastastel 19), blokipunkte kogunes 11 ja serviässasid 5.

Tuleval reedel ootab Pere Leiba ees pikk sõit Venemaale Kaliningradi linna, et laupäeval kell 17.00 sealse meeskonnaga mõõtu võtta.

Järgmine kodumäng toimub 26. veebruaril kell 16.00, vastasteks rakverelased.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles