Pere Leib murdis lõpuks Selveri

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Pere Leib.
Tartu Pere Leib. Foto: skduo.ee

Tartu Pere Leib jätkas pühapäeval oma võidukat seeriat Schencker liigas. Tallinna Selver alistati Tartus 3:1 (19-25, 25:20, 25-21, 25:20) ja väärtuslikud 3 punkti on tabelis juures.

Võidu väärtust suurendab tõik, et Selver peab hetkel heas mänguvormis olemas, sest Eurosarjas võideldakse poolfinaalkoha eest. Möödunud neljapäeval kaotati Tallinnas Kreeka klubile 1:3, kordusmäng toimub lähipäevil Kreekas.


Mäng algas Selveri domineerimisega. Tartu mängis ka hästi, kuid diagonaalründaja Marti Juhkami panus jäi tagasihoidlikuks. 10-st tõstest realiseeris mees punktiks vaid ühe. 

II geimis oli Pere Leiva rünnak paigas. Hoogu läks Lauris Iecelnieks, kes ei eksinud rünnakul kordagi. Juhkami kosus ja oli mehe eest väljas. Tartu viiele blokile ei olnud Selveril midagi vastu panna.

III ja IV geimis jätkus Tartu pidu. Pere Leib tahtis rohkem ja tartlased said hea emotsiooni ülesse. Üksteist toetati ja ergutati. Selveri mehed seevastu olid kui sunnitöölised. Meeste nägudelt puudus sära ja nende tegutsemine näitas väsimuse märke.

Tartul tegid kõik mehed tubli soorituse. Norida võiks Martti Juhkami kallal, kelle rünnakuprotsent oli vaid 29. Resultatiivsemad olid Iecelnieks 16 (+11), Juhkami 14 (-1), Luik 13 (+3) ja Ennemuist 11 (+7) punktiga. Tartu hiilgas 14 blokiga (Selveril 11). Ka muud näitajad olid Tartul paremad.

Hoolimata tulemusest, sai väljakul näha kõva võitlust. Mõlemad meeskonnad rabasid kaitses ja saali kogunenud pealtvaatajad said nauditava mängu osaliseks. 

Tartu Pere Leib peab järgmise kohtumise tuleval pühapäeval (13.veebruaril) kell 16.00, kui kodusaalis võõrustatakse Lase/Riga meeskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles