Luunja ja Vana-Kastre ristmik muutuvad ohutumaks

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luunja ristmik saab juba suve lõpuks värske ilme. Muu hulgas vahetatakse praegune valgustus uue vastu, jalakäijatele ehitatakse ohutussaared ning bussipeatusteni rajatakse asfalteeritud kõnniteed.
Luunja ristmik saab juba suve lõpuks värske ilme. Muu hulgas vahetatakse praegune valgustus uue vastu, jalakäijatele ehitatakse ohutussaared ning bussipeatusteni rajatakse asfalteeritud kõnniteed. Foto: Margus Ansu

Maanteeameti Lõuna regiooni ehitusosakonna juhataja Oleg Lužetski sõnul on teetöödeks vajalik riigihange tehtud ning leping sõlmitud. Tööd puudutavad Räpina maantee teelõiku kilomeetritel 6,1–13,9.

«Ehitama hakkab Lemminkäinen Eesti. Töö on taastusremondi iseloomuga. Olemasolevale kattele tehakse tasandusfreesimine ja sellele läheb peale uus asfaldikiht,» selgitas Lužetski.

Kui põhimaanteel läheb ehitus lahti juuli keskel, siis Luunja ja Vana-Kastre ristmikel algab ümberehitus juba juunikuu lõpus. Kokku korrastatakse kolm ristmikku ehk Aovere, Luunja ja Vana-Kastre ristmik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles