Juhtkiri: uus lehekülg

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TRT02:TARTU POSTIMEES  :TARTU, EESTI, 16MAR16
Tartu Postimees sai uue kujunduse. 

sa/Foto SILLE ANNUK POSTIMEES
TRT02:TARTU POSTIMEES :TARTU, EESTI, 16MAR16 Tartu Postimees sai uue kujunduse. sa/Foto SILLE ANNUK POSTIMEES Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Tartu Postimees näeb tänasest välja teistsugune. Kujundus on uus algusest lõpuni. Kümneaastase vaheaja järel oleme võtnud ette põhjaliku uuenduskuuri, et ajaleht näeks välja värskem ja tänapäevane.

Tartu Postimehe uues, puhtamas ja elegantsemas kujunduses kasutatud elemendid seovad lehe selgemini Postimehe teiste väljaannetega. Samas eristub Tartu Postimees nähtavalt «suurest» Postimehest. Tartu Postimehe 42 000 lugejat tunnevad oma lehe ära.

Meie uue kujunduse põhiautor on Postimehe peakunstnik Jaanus Koov. Ta lähtus kujundust luues Tartu lipu värvist punasest ja tõi selle kõrvale puhta halli tooni. Koov iseloomustab tulemust kui heledat ja kerget. Ta ütleb ka, et nii saavad lehes pildid jõudu juurde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles