Sulgpallilahingud kestavad kolm päeva

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Tolmoff.
Kati Tolmoff. Foto: Tairo Lutter

Annelinna spordimajas saavad täna alguse Eesti meistrivõistlused sulgpallis, mis toovad Tartusse kokku meie parimad nii kodukamaralt kui piiri tagant.

Favoriitideks võib pidada naistest Taanist kodulinna saabunud Kati Tolmoffi ja meestest Raul Musta, kuid tase on ühtlane ja kellelegi ei kingita midagi. «Pall on suleline ja midagi ette otsustatud ei ole,» tõdes Raul Must, kes asub maailma jooksvas edetabelis 46. kohal. Oma 12. Eesti meistritiitlit jahtima asuv sportlane lisas, et harjutab palju koos koduste konkurentidega ning kõik teavad tema tugevusi ja nõrkusi.

Eesti meistrivõistlused on üks väheseid turniire, milleks sulgpallurid tõsiselt harjutavad, lisas omalt poolt meistrivõistluste varasem viiekordne üksikmängu hõbe Rainer Kaljumäe.

Võistlused algavad reedel kell 14.30 eelringidega. Laupäeval kell 10 – 18 mängitakse läbi veerand- ja poolfinaalid. Pühapäev kuulub finaalidele.

Eesti meistrid selguvad naiste ja meeste üksikmängus, paarismängudes ning segapaarismängus. «Ootame palju kaasaelajaid, sest tipptasemel sulgpalli ei näe Tartus just sageli,» kutsus sulgpalliklubi Triiton juhataja Mart Siliksaar. Turniir on paljudele viimaseks peaprooviks enne Euroopa meistrivõistlusi, lisas ta. Publik pääseb mänge vaatama piletita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles