Avariilise auto purjus juht: sõitsin imelikule loomale otsa

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader uudislõigust.
Kaader uudislõigust. Foto: Reporter.ee

Tartu politsei tabas eile õhtul avariilise auto roolis olnud purjus nooruki, kes väitis, et sõiduk sai kannatada, kui tema teele kummaline loom hüppas.

Politseile teatati, et uue kaubamaja parklas seisab avariiline Ford, mille juures askeldab ilmselt alkoholi tarvitanud juht, vahendab Reporter.ee.

Kahtlust äratanud sõiduk peeti kinni Narva maantel Jänese ja Kruusamäe tänava ristmikul. Autoroolis istus 18-aastane purjus ja juhtimisõiguseta Roland.

Oma masina avariilise seisukorra kohta väitis noormees, et sõitis otsa mingisugusele imelikule äkitselt teele karanud loomale. Öösel sõideti aga Tartu külje all Lohkva külas maha liiklusmärgid ja avariigrupi politseinikud uurivad, kas noormees võib selle sündmusega seotud olla. Hetkel seda kinnitada ei saa.

Juhi suhtes algatati väärteomenetlus. Noormees on tänavu veel kahel korral politsei huviorbiiti sattunud, kui jäi vahele avaliku korra rikkumise ja alaealisena alkoholi tarvitamisega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles