Pildid: Taaramäe startis viimast korda Astana värvides

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hulk vapraid jalgrattureid ei lasknud end kesisest ilmast ja raskest rajast heidutada ning osalesid Rein Taaramäe jalgrattaklubi korraldatud jõulukrossil. Et jõulud pole enam kaugel, läks rajale ka mitu punakuues habemikku.

Võistlus viidi läbi Ropkamõisa pargis kahe kilomeetri pikkusel rajal, mis oli üsna tehniline ja vägagi porine. Eelkõige jõuluvanakostüümides ratturid võttis rada juba esimestel ringidel päris võhmale. Kokku tuli rattureil teha seitse ringi.

Arvatavalt viimast korda Astana särgis võistelnud Rein Taaramäe ei pannud endast alguses sugugi kõike välja, kuid mida ring edasi, seda selgemaks sai, et kodused konkurendid ei suuda tema tempos püsida.

Nii saavutaski ta võidu Cyclocross'i rataste arvestuses. Talle järgnesid Caspar Austa ning Vahur Valvas. Üldjärjestuses trügisid end Taaramäe taha aga Kristjan Randma Fatbike'i arvestuses ja Kaupo Kattai MTB rattal.

Kogenud sõitjate eel võistlesid samal rajal ka noored ratturid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles