Rock püüab järgmist võitu euroliigas

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Utena Juventuse vastu 11 punkti visanud Karolis Petrukonisel tuleb täna takistada Ukraina pikki mängijaid.
Utena Juventuse vastu 11 punkti visanud Karolis Petrukonisel tuleb täna takistada Ukraina pikki mängijaid. Foto: Margus Ansu

Kahe võiduga eurosarja alustanud TÜ/Rock püüab  täna oma võiduseeriat  veelgi pikendada, kui kohtub kodusaalis Ukraina klubiga Južnõi Himik.

Nagu Rock, on ka Ukraina meeskond saanud kahest esimesest euromängus kaks võitu. Kõigepealt alistati kodusaalis Küprose võistkond Nicosia Etha Engomi (88:52) ning möödunud nädalal võideti võõrsil lisaajal Leedu klubi Utena Juventus (86:90).

TÜ/Rocki peatreeneri Gert Kullamäe sõnul ei saa öelda, et Himiku võit Leedus olnuks suur üllatus. «See oli lisaajamäng ja oleks võinud kukkuda nii ühele kui teisele poole. See oli suhteliselt võrdsete heitlus ja, nagu mulle meeldib öelda, loevad võrdsete meeskondade puhul pisiasjad. Ju neil oli natukene rohkem õnne, aga fakt on see, et nad said magusa võidu,» lausus Kullamäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles