Politsei otsib Tartus juhtunud avariide pealtnägijaid

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avarii Aleksandri tänaval.
Avarii Aleksandri tänaval. Foto: Lõuna prefektuur

Politsei palub tunnistajate kaasabi selgitamaks välja möödunud nädalavahetusel kahe Tartu linnas juhtunud liiklusõnnetuste asjaolusid.

Ajavahemikul 14. november kell 23.00 kuni 15. november kell 15.00 sõideti Tartus Aleksandri tänaval maja number 12 juures otsa tumesinist värvi Volkswagen Passatile. Otsasõitja oli sündmuspaigalt lahkunud politseid ja autoomanikku teavitamata, teatas Lõuna prefektuuri pressiesindaja.

Samuti laekus 14. novembril politseile teade, et ajavahemikul kell 13.45 kuni 14.00 sõideti Tartus Ringtee tänaval Lõunakeskuse parklas otsa sinist värvi Volkswagen Transporterile ning kahjustati selle külg. Kahju tekitaja põgenes sündmuskohalt.

Kõigil, kes juhtusid mõnd kirjeldatud avariidest pealt nägema või oskavad anda muud kasulikku infot, palub politsei ühendust võtta telefonil 730 8814 või 110.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles