Noorteküla ootab kesklinna

Signe Ivask
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile mängisid Harly (vasakul) ja Patrick noortekülla kerkinud kollase telgi all lauajalgpalli.
Eile mängisid Harly (vasakul) ja Patrick noortekülla kerkinud kollase telgi all lauajalgpalli. Foto: Andres Ehrenpreis

Lille Maja, Anne noortekeskus, Tähe noorteklubi ja skate-hall sulgesid juulikuuks uksed ja kolisid kaubamaja lähistele parki, et noorteküla püsti panna.


«Noortekülas saab teha kõiki asju, mida noored teha tahavad,» ütles Lille Maja noortekeskuse majahoidja Ragnar Kekkonen. «Näiteks saab sel nädalal noortekülas ise footbag’i teha – see paneb kindlasti ka mõne poisi heegeldama,» rääkis ta.

Ettevõtmise populaarsust ei ole Kekkoneni sõnul võimalik ette aimata. «Võib-olla tuleb siia sada inimest, võib-olla kaks tuhat, reklaami on igatahes tehtud kõvasti,» ütles Kekkonen.

Eile mängisid Harly (vasakul) ja Patrick noortekülla kerkinud kollase telgi all lauajalgpalli.

Sel neljapäeval on noortekülas DJ-töötuba, kus vinüülplaate mängivad soome DJd. «Ja reedel külastavad meid maaülikooli saalihokimängijad,» selgitas Kekkonen lähiaja plaane.

Kohapeal saab noorsootöötajatelt teavet noortesündmuste kohta Tartus. Samuti jagatakse soovijaile näpunäiteid, kuidas kirjutada edukat noorteprojekti ja taotleda oma ideedele toetust.
Noorteküla on avatud 6. juulist 31. juulini, teisipäevast laupäevani, kella kolmest üheksani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles