Sookaaslase kümnete noahoopidega tapnud naine sai pika vangistuse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

Tartu maakohus saatis reedel pikaks ajaks vangi naise, kes süüdistuse järgi mõrvas oma sookaaslase, jagades ohvrile 25 noahoopi.

Kohus leidis, et 31-aastase Natalia Poljanskaja süü mõrvas on tõendatud ning naisel tuleb selle eest kanda 13 aasta ja kuue kuu pikkune vangistus. Tema vangistuse algust loetakse vahistamisest mullu 22. aprillil. Poljanskaja peab menetluskulude katteks tasuma kokku 4101,80 eurot.

Koos Poljanskajaga kohtu all olnud 61-aastase Jestafi Krasohhini mõistis kohus mõrvas ja kehalises väärkohtlemises õigeks seoses ringkonnaprokuröri poolt süüdistusest loobumisega. Samuti mõistis kohus Krasohini õigeks looma julmas kohtlemises piisavate süütõendite puudumise tõttu. Ühtlasi vabastas kohus Krasohini.

Kohtumenetluse pooled saavad reedese otsuse vaidlustamise soovist teatada seitsme päeva jooksul.

Algselt pidi kohus protsessiga alustama juba veebruaris, kuid siis hakkas 61-aastane Krasohin end varjama. Aprilli lõpus sai politsei ta siiski kätte ja mees võeti vahi alla.

Politsei sai veretööst teate mullu 22. aprillil, kui Tartus helistas neile 31-aastane Natalja Poljanskaja ja teatas, et Kalda teel asuva maja korteris on 1953. aastal sündinud naise surnukeha. Sündmuskohal selgus, et kuriteopaigal viibis lisaks purjus Poljanskajale ka Krasohin, kes oli samuti joobes.

Uurimisandmetel lõi Poljanskaja 1953. aastal sündinud naist mitmel korral. Pärast seda viis ta kannatanu vannituppa, kus pussitas ohvrit 25 korda. Naine suri saadud vigastustesse sündmuskohal.

Kohus vahistas nii naise kui mehe veretööle järgnenud päeval ehk 23. aprillil.

Krasohinile oli esitatud veel süüdistus looma julmas kohtlemises. Süüdistuse järgi viskas purjus mees oma koera maja teise korruse aknast välja ning pärast seda peksis looma majahoovis. Koer sai raske vigastuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles