Vaimulikust laulupeost teeb ülekande NoorteTV

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
NoorteTV logo.
NoorteTV logo. Foto: NoorteTV

Laupäeval Tartus peetavast vaimulikust laulupeost saavad soovijad osa ka NoorteTV otseülekande vahendusel. Anne noortekeskuse juures tegutsev NoorteTV alustab Tartu laululavalt ülekannet 12. juunil kell 17.


Tänaseks pisut enam kui aasta tegutsenud NoorteTVle pole sedavõrd suuremahuline otseülekanne esmakordne. Mullu suvel kanti üle Tartu laulupidu ning ülekandeid on tehtud erinevatest kohalikest ja rahvusvahelistest spordivõistlustest ning kultuurisündmustest, kinnitas Anne noortekeskuse juhataja ning vaimuliku laulupeo kommunikatsioonijuht Kristel Tannik.

Pilt jõuab veebi professionaalsete Eesti Rahvusringhäälingu kaamerameeste abiga, kes sündmust salvestavad.

Kuni möödunud nädalani sai nädalalõppudel jälgida NoorteTV eetrist otsesaateid. Suvel noored puhkavad ning pühapäeva õhtuti kell kuus saab vaadata NoorteTV paremaid palasid, põnevamaid saateid aga ka õnnestumisi ja viperusi.

Juuli teisel poolel läheb NoorteTV meeskond Jänedale laagrisse telekoolitusele ning augustis alustatakse uute ideedega stuudiot ümber korraldama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles