Nõo õnnetuse süüdlane: võidukihutamist ei olnud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõo lähedal Tartu-Valga maanteel 27. aprillil juhtunud liiklusõnnetus.
Nõo lähedal Tartu-Valga maanteel 27. aprillil juhtunud liiklusõnnetus. Foto: Rait Kanarbik

Nõo lähedal traagilise õnnetuse, kus hukkus kuue lapse ema Ene (44) põhjustaja, 19-aastane Margo kinnitas, et maanteel ei toimunud tuttavate vahelist võidukihutamist.

Margo sõnul sai traagiline sündmuste jada sai alguse tema juhitud Volkswagenist mööda kihutanud hõbedase BMW rehvi alt lennanud kivikesest, mis lõi tema auto klaasi mõra, kirjutab Õhtuleht.

«Sõitsin BMW-le järele ja andsin kaugtulesid vilgutades märku, et juht peatuks, kuna ta seda ei teinud, siis sõitsin ta järel, püüdes auto numbrit näha,» rääkis Margo, kinnitades, et mitmest autost mööda sõites ületas tõesti kiirust.

Lõpuks kadus BMW silmapiirilt ja Margo jäi sõitma suure auto taha, mille pidurdamisel keeras noormees kokkupõrke vältimiseks automaatselt vasakule vastassuunavööndisse. «Edasi ei mäleta midagi.»

Teised pealtnägijad on juhtunut kirjeldanud kui autode võidukihutamist sirgel teelõigul, mille käigus muuhulgas kihutas BMW ühest autost mööda ka paremalt.

Vastusõitva autoga kokkupõrke tagajärjel hukkus Audi 80-s olnud 44-aastane Ene, viga said ka autos olnud 7-aastane laps ja 38-aastane Eerik. Õnnetus juhtus teisipäeval kella 17.43 ajal Tartu - Valga maantee 152. kilomeetril. Volkswageni juht lubati pärast esmaabi andmist koju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles