Spordisõbrad saavad lüüa kaasa kahel jooksul

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jooksjad.
Jooksjad. Foto: Jooksuekspert

Täna võivad sportlikumad tartlased lüüa kaasa lausa kahel sügisesel jooksul: üks on mõeldud noortele ja korraldatakse Tamme staadionil, teine aga Ihastes.

Tänavu ühinesid ka tartlased üleilmse heategevusprojektiga, mille raames joostakse maailma eri paigus läbi maratonidistants pikkusega 42 195 meetrit. Tamme staadionil antakse start kell 16.

Kooliõpilased läbivad selle maa teatejooksuna, kus igaühel on tarvis läbida 200 meetrit. Ühtlasi püütakse võistelda Wilson Kipsangile kuuluva maailmarekordiga, milleks on 2:03.23.

Jooksuga tahetakse üle maailma teadvustada nälgivate laste probleemi. Kohal on Toidupank, mis võtab vastu annetusi tühja kõhtu kannatavatele lastele.

Veidi hiljem, kell 18, on jooksusõbrad oodatud Ihaste ratsaspordikeskuse juurde Raeremmelga tänavale. Seal peetakse 19. korda Jürka jooksu ehk Tartu jooksumehe Jüri Stabrovski mälestusvõistlust krossijooksus.

Registreerimine algab kell 17. Kavas on distantsid 5,1 km, 3,4 km ning 1,7 km lastele ja noortele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles