NoorteTV avab sõbrapäeva puhul tervituskontori

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
NoorteTV logo.
NoorteTV logo. Foto: NoorteTV

Sõbrapäeval, 14. veebruaril avab Tasku keskuses uksed Tartu suurim tervituskontor, kus kahe tunni vältel (kell 12-14) saab salvestada oma tervitused sõbrale või kallimale. Hiljem jõuavad salvestised NoorteTV raadio- või tele-eetrisse.


Anne noortekeskuse juht Kristel Tannik kinnitas, et telesalvestusi saab näha samal õhtul kell 18, kui aadressil noortetv.ee on eetris igapühapäevane NoorteTV otsesaade. Noorteraadio vahendusel on tervitused kuuldavad pühapäevases Soovisaates, mis algab kell 19 veebiaadressil noorteraadio.ee.



Kuni 13. veebruarini saab läbi Tasku

Facebooki

või Twitteri

konto

, saata oma tervitusi, mis on sõbrapäeval nähtavad Tasku 40 ekraanil.



Taskus peetakse keskpäeval ka Tartu kooliõpilaste laata, kus saab osta väikesi kingitusi. Samuti saab Anne noortekeskuse abiga teha sõpradele märgimasinaga märke.



Kell 13.30 rõõmustab Tasku aatriumis fänne superstaari saatest tuntud Marten Kuningas. Kõigest saab interneti vahendusel näha ka NoorteTV otseülekannet.



NoorteTV on Anne noortekeskuses tegutsenud täpselt aasta. Otseülekandeid on edastatud näiteks Tartu laulupeolt ning mõnelt spordi-ja kultuuriürituselt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles