Meeste humoorikas võimlemisvõistlus naerutas publikut pisarateni

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevalmistusruumis tegid võistlejad üheskoos soojendusharjutusi. Võimlemismatil esineti aga ühekaupa.
Ettevalmistusruumis tegid võistlejad üheskoos soojendusharjutusi. Võimlemismatil esineti aga ühekaupa. Foto: Reporter.ee

Esmakordselt Eestis peetud meeste võimlemise meistrivõistlustel nautis publik etteasteid täiel rinnal. Rahul olid ka kohtunikud ning osalejad ise.


Ainus naisterahvas, keda meestega koos ühte ettevalmistusruumi lasti, oli võimlemistreener Nele Varendi. Tema ülesanne oli mehepoegadele võimlemise kunsti lähedasemaks muuta. «Meestel on motivatsioon väga kõrge, sest MM on ootamas,» vahendas Reporter.ee videolõik treeneri sõnu.

Võistlusi peeti laupäeval Tartus. Kokku astus matile kaheksa julget meest.

Etteasteid hinnanud iluvõimlemise maailmameister Janika Mölder tunnistas, et ta pole varem käinud võistlustel, kus nii publik, kohtunikud kui ka osalejad on ühtviisi õnnelikud.

Võitja, Marti Soosaar, kes oli ka ise üks võistluse korraldajatest, sai Mölderi hinnangul hakkama tehniliselt üsna keerukate elementidega ning see tõi ka võidu.

Teise koha saanud Kunnar Karu kinnitas, et võistlus oligi mõeldud aastalõpu naljana ning vähemasti osalejatel oli lõbus. «Kolevõimlemise kohta tuli üsna ilusti välja,» sõnas ta enda etteastet hinnates.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles