Järgmine laste mänguväljak kerkib Ihastesse

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimati avas Tartu uue mänguväljaku tänavu 1. juunil Veeriku pargis.
Viimati avas Tartu uue mänguväljaku tänavu 1. juunil Veeriku pargis. Foto: Sille Annuk / Postimees

Hiljaaegu vaatasid Tartu linnavalitsuse esindajad läbi võimalikud asukohad, kuhu võiks järgmiseks lastekaitsepäevaks avaliku mänguväljaku rajada ning otsustas Ihastes Pallase puiestee 43 asuva platsi kasuks.


Linnavalitsuse teatel on traditsiooniks saanud, et igal aastal 1. juunil toimuva lastekaitsepäeva puhul avab linn mõne uue avaliku mänguväljaku. Sellel aastal rajati uus mänguväljak Veeriku parki.



Teisipäevasel istungil otsustas linnavalitsus, et tuleval aastal rajatakse uus mänguväljak Ihastesse Tartu linnale kuuluvale kinnistule, kuhu on ümberkaudsed elanikud juba omal initsiatiivil rajanud võrkpalliplatsi ning väikelaste kiiged.



Linnapea Urmas Kruuse hinnangul leidub Ihastes tulevasele mänguväljakule kindlasti palju kasutajaid ning ka asukoht on mänguväljakule väga hea. «Kuna ka


kohalikud on omal algatusel sinna juba midagi teinud, siis on meil ainult hea meel linna poolt panus juurde panna, et sinna korralik mänguväljak rajada.»



Järgmise aasta eelarves on uue mänguväljaku rajamiseks ette nähtud pool miljonit krooni. Kaalumisel olid ka võimalused rajada mänguväljak Raadile ERMi kinnistule või Ülejõe parki.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles