Rannavolle jätkub sügisel suvise hooga

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannavollet on Tartumaal Nõos võimalik selleks kohaldatud hallis mängida aastaringselt. Pildil Eesti üks tuntumaid võrkpallureid Rivo Vesik.
Rannavollet on Tartumaal Nõos võimalik selleks kohaldatud hallis mängida aastaringselt. Pildil Eesti üks tuntumaid võrkpallureid Rivo Vesik. Foto: Sille Annuk / Postimees

Võrkpallist huvitatud saavad treenida ja üksteiselt mõõtu võtta aastaringselt, kuna Nõos on avatud rannavolle sisehall. Täna toimub võistlus segapaaridele ning sellest on oodatud osa võtma kõik.


Nõo rannahalli veebilehe teatel on huvi spordi vastu olulisem kui sportlik vorm. Turniiril osalemist ei takista mingilgi määral ka võõras keeles rääkimine või nahavärv.



Võistkonnakaaslastelt ootab üritust korraldav MTÜ Spordiklubi ProVolle vaid ühtset (sama värv, sama lõige) võistlusvormi ning seda, et osalised saabuksid Nõo asulasse Voika tänavale kohale hiljemalt kell 17.15.



Võistlused algavad kell 17.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles