Tikker jääb endist viisi tigedaks

Elina Randoja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sisustuses ei ole suuri muu­­tusi tehtud, koomikseid hakatakse seintele joonistama täna.
Sisustuses ei ole suuri muu­­tusi tehtud, koomikseid hakatakse seintele joonistama täna. Foto: Sille Annuk

Reedel peab ametlikku taasavamispidu kohvik-lesila Tige Tikker, mis on läbinud värskenduskuuri ning saanud uue naabri.


Nimelt andis Tikker suure osa oma tühjana seisnud ruumist ära ning kohviku ukse ees asuvad nüüd Tähe Piljardiklubi lauad.



Kinni olid Tigeda Tikri uksed juba mai lõpust. Omanik Monika Arge sõnul on kohvik-lesila suvel alati suletud, sest sooja ilmaga ei suudeta konkurentidega võistelda – inimesed ei taha ju siis sees istuda.



«Meil ei ole välikohvikut ja ei ole võimalust seda ka välja ehitada. Kuigi vaadates neid kehvasid ilmasid suvel, oleks võibolla isegi kliente olnud,» rääkis Arge.



Piljardi selja taga

Avamiseks oldi valmis tegelikult juba septembris, kuid kuna jäädakse piljardiklubi selja taha, siis tuli oodata nen-de remondi lõpuni.



Tikrisse sisenemiseks tulebki kõigepealt piljardilaudade vahelt läbi minna.


Kuidas piljardilauad kohviku ärile mõjuvad ja kas need ka uusi kliente meelitavad, on Monika Arge sõnul veel vara öelda, kuid loodetakse parimat. «Eks elu näitab,» arvas ta.



Maasika tagatuba


Lisaks koomale tõmbamisele saab Tige Tikker ka uue ülesande ööklubi Maasikas laiendusena. Samale omanikule kuuluvad ettevõtted on öisel ajal koos lahti. Tikrist saab n-ö Maasika tagatuba, kus mängitakse teist muusikat kui suures ruumis.


Peo ajal pääseb sisse siiski vaid Maasika kaudu.



Menüüsse suuri muudatusi tehtud ei ole ning kõik klientide suured lemmikud on endiselt alles. Ka sisekujundus on jäänud üsna samaks.



Täna hakatakse sarnaselt Maasikaga ka Tigeda Tikri seintele joonistama koomiksitegelasi, näiteks kujutatakse tavapäraseid kliente.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles