ETV: Tartu tudengite kevadpäevad lõppesid veeüritustega Emajõel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tudengid läksid läbi tule ja vee.
Tudengid läksid läbi tule ja vee. Foto: Margus Ansu

Tartu üliõpilaste kevadpäevad lõpetati täna traditsiooniliste ekstreemsete veeüritustega Emajõel ning, nagu ikka, oli vaatemängu uudistamas tuhandeid tartlasi.

Isetehtud õhusõidukite võistlus «Karsumm» on saanud üheks festivali lõpupäeva tõmbenumbriks. Ega lennu pikkust polegi mõtet mõõta, küll aga fantaasialendu, huumorisoont ja julgustki. Sest mitme meetri kõrguselt koos oma imesõidukiga Emajõkke lennata on ikka julgustükk küll, teatas «Aktuaalne kaamera».



Nädalaga on seljataha jäänud 140 erineva mastaabi ja ilmega üritust, igaühele midagi.



«Meelde jäi hästi palju head,» rääkis Tartu kevadpäevade peakorraldaja Jaan Naaber. «Meelde jäi see, et õnnestus eksperiment «Telgist kontserdiks» ehk siis varasema telgi asemel oli kaks kontserti. Ultima Thule esimesel õhtul ja teisel õhtul Svjata Varta ja Vägilased. Need on helgemad hetked, mis seekord kevadpäevadest meelde jäävad.»



Kevadpäevad lõpetas paadiralli, mis on saanud kogu ürituse jaoks lausa firmamärgiks. Ka eile oli Emajõgi paksult veesõidukeid täis.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles