Rimi avab Tartus oma teise kaupluse

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõunakeskuses avab kahe ja poole nädala pärast uksed 8000-ruutmeetrine Rimi hüpermarket.
Lõunakeskuses avab kahe ja poole nädala pärast uksed 8000-ruutmeetrine Rimi hüpermarket. Foto: Sille Annuk / Postimees

Tartu Lõunakeskusel valmib peagi 26 000-ruutmeetrine juurdeehitus, millest ligi 8000 ruutmeetrit hõivab Rimi hüpermarket. Tartu teise kaupluse avab Rimi Food Eesti 6. novembril.


Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuhi Evelin Mägioja teatel saab peagi avatavast kauplusest Tartu üks suurimaid toidu- ja esmatarbekauplusi. Tööd saab uue poe juures 124 inimest.



Rimi Food Eesti tegevjuhi Christer Östholmi sõnul on sedavõrd uhke laienemine praegustes majandusoludes arusaadavalt riskantne käitumine. «Sel ajal kui  teised jaeketid on sunnitud Baltikumis oma kauplusi sulgema, siis kõlavad laienemisplaanid tõenäoliselt pentsikult, aga kuna Rimi kauplusteketid on suutnud säilitada oma klientuuri ka masu ajal, siis lubab see ettevõttel järjepidevalt edasi liikuda ja areneda.»



Östholm lisas, et kuigi Lõunakeskusesse kolitakse sama katuse alla teise jaeketiga, näeb ettevõte sellest hoolimata piisavalt kohalikku turgu mõlema  kaupluse jaoks.



Tartu linnavalitsuse ettevõtlus osakonna juhataja Malle Blumenau sõnul on Rimi kaupluse uued töökohad Tartusse igati teretulnud.



Novembris avatava Lõunakeskuse Rimi sortimenti kuulub umbes 45 000 toodet. Ettevõtte sõnul avatakse uues hüpermarketis eraldi juustu- ja vorstilett, ühtlasi   lubatakse senisest suuremat rõhku panna rõivaste ja aksessuaaride valikule.



Annelinna Kalda teele kavandab Rimi Food Eesti samuti kauplust, ent ehitus endise Anne turu asukohal veel nii pea ei alga. Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuht Evelin Mägioja märkis, et see projekt on pandud praegu ootele ning vaadatakse, mis Eesti elust edasi saab.



Eestis on koos uue avatava Tartu kauplusega kokku kümme Rimi hüpermarketit.



Seni 27 000-ruutmeetrisele kaubanduspinnale on Lõunakeskuse juurde kerkimas 26 000-ruutmeetrine juurdeehitus. Koos juurdeehitusega saab Lõunakeskusest 53 000-ruutmeetri suurune kaubanduskeskus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles