Tartu Velo ratturid võistlesid Läti karikavõistlustel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tartu Velo

Tartu Velo noored BMX ratturid osalesid laupäeval Läti karikavõistluste avaetapil. Osavõtjaid oli saabunud Leedust, Lätist, Eestist, Soomest ja Venemaalt, kokku 253 ratturit.

Meie ratturite parima tulemuse eest hoolitses tüdrukute noorimas vanuseklassis startinud Miina Ojasild (pildil autasustamisel), kes saavutas G10 vanuseklassis 3. koha. Võitjaks tuli selles vanuseklassis Glazere Liva Lizete Talava rattaklubist.

Tüdrukute G14+ vanuseklassi võitis Vineta Petersone Smiltene rattaklubist, Ketlin
Tekkel Tartu Velost saavutas 6. koha. Poiste B7 vanuseklassis oli kindla ülekaaluga parim Eduards Bucinš rattaklubist VSS «Spars», Rasmus Kiss sai 10. koha.

Poiste B8 vanuseklassis võitis kohalik poiss, kodurajal sõitnud Stepans Klavs klubist Rigas Favorits. Meie poisid, Rico Suigusaar ja Lucas Lausing, saavutasid vastavalt 13. ja 14. koha. Poiste B14 vanuseklassis võitis esikoha Mikus Stradinš Talava rattaklubist, Ardo Oks saavutas 13. koha. Poiste B15 vanuseklassi võitjaks tuli Helvijs Baris rattaklubist Vecpiebalga, Siim Marjak oli 14. ja Siim Kononenko 15.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles