Tartus tuleb teine Parkmetsa jooks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil terviserajatised Raja tänava pargis.
Pildil terviserajatised Raja tänava pargis. Foto: Margus Ansu

Mittetulundusühing Treenitus korraldab eeloleval laupäeval Raja tänava pargis teist aastat Parkmetsa jooksu. Ehkki olud on talvised, ootavad korraldajad starti üle seitsmesaja jooksja.

«Kuigi väljas on talvised olud, valmistame jooksuraja piisavalt ette, et seal oleks võimalik igati edukalt joosta,» sõnas võistluse peakorraldaja Jaanus Mäe.

Nimekaimatest sportlastest on osalemist kinnitanud vanameister Vjatšeslav Košelev ning Tartu linnamaratoni võitja Dimitri Aristov. Osalemist kaalub ka Pariisi maratonil EM-normi täitnud endine keskmaajooksja Roman Fosti. Naisosalejatest on kirjas Eesti noorte meister Birgit Pihelgas ja noorsooklassis medaleid võitnud Grete Tõnne.

Kolmest võistlusest koosnev Tartu jooksusari stardib 13. aprillil kell 13. Peale põhijooksude on ka tervisekõnnid ja lastejooksud. Sari jätkub suvejooksuga 20. augustil ja lõpeb novembrijooksuga 23. novembril. Sündmuste kohta leiab täpsemat teavet veebilehelt www.treenitus.eu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles