Tartu võimlejad tõid Kalevi võistlustelt kõrgeid kohti

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
VK Janika Sunshine.
VK Janika Sunshine. Foto: Erakogu

Nädalavahetusel Tallinnas peetud Eesti suurimalt rühmvõimlemise võistluselt (ESS Kalevi meistrivõistlused) tõid Tartu võimlejad koju hulgaliselt auhinnalisi kohti.

A-gruppidest võitis miniklassis esimese koha VK Janika Bellinda. Kolmanda koha aga VK Rütmika siidisabad. Rütmika veebilehe andmetel tabas nende rühma ebaõnn ning üks osaleja pidi vaibalt enne esinemise lõppu lahkuma.

Lasteklassis võitis VK Janika neli esimest kohta: esimesele kohale tuli Rosett, teiseks jäi Mireth, kolmandaks Grisete ja neljanda koha sai Scarlett. Vahendiharjutuse võitis VK Janika Scarlett.

Lasteklassi B-grupis võitis aga VK Rütmika Ülenurme.

Noorteklassis läks kaksikvõit VK Janikale. Esimene oli Diamonds ja teine Forfett. B-gruppides oli noorteklassis esimene VK Janika Marmoset, teine VK Rütmika Chance ja kolmas VK Janika Tallinn.

Juunioriklassis võitis esikoha VK Janika JuniorTeam, teise koha VK Janika Garnett ja kolmanda koha VK Rütmika Perfetto. B-grupis võitis VK Janika Greiss teise koha.

Meistriklassi võistluse võitis VK Janika Sunshine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles