Tartu jagab olümpialootustele stipendiume

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olümpiarõngad
Olümpiarõngad Foto: Postimees/Scanpix

Tartu linn kuulutab välja avaliku konkursi olümpialootuse stipendiumi saamiseks, see on linna rahastatav sihtotstarbeline ühekordne toetus.

Kandideerida saab sportlane, kes on kantud rahvastikuregistrisse Tartu elanikuna vähemalt aasta enne taotluse esitamist, on vähemalt 23-aastane Tartus tegutseva spordiklubi liige ning on olümpiakandidaat või kellel on arengut ja tulemusi arvestades eeldusi pääseda olümpiamängudele.

Erandkorras võib stipendiumisaajaks kandideerida ka noorem kui 23-aastane sportlane, kui ta ei saa linnalt andeka noorsportlase toetust. Samuti tartlasest sportlane, kes pole Tartus tegutseva spordiklubi liige seetõttu, et tema spordialaga ei ole võimalik Tartus tegeleda. Või kui esitatakse veenvad argumendid selle kohta, et väljaspool Tartut treenides on sportlasele loodud paremad tingimused ja soodsamad võimalused olümpiamängudele pääsemiseks.

Stipendium on ette nähtud sportlase edasiseks treeningute parandamiseks, võistlustel osalemiseks ja spordivarustuse soetamiseks. Stipendiumi väikseim suurus on 1000 eurot.

Stipendiumi taotlusi saab esitada 22. märtsini veebikeskkonnas www.tartu.ee/kotoetused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles