Politsei otsib viie avarii tunnistajaid

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avarii Riia ja Ravila ristmikul 6. novembril.
Avarii Riia ja Ravila ristmikul 6. novembril. Foto: Politsei

Viimase nädala vältel juhtus Tartus mitu avariid, mille täpsete asjaolude selgitamiseks palub politsei inimeste abi.

Lõuna prefektuuri teatel juhtus 6. novembril Tartus Riia ja Ravila tänava ristmikul liiklusõnnetus sõiduautode Honda Accord ja Ford Mondeo vahel. Sõidukijuhid ei saanud omavahel kokkuleppele, kes õnnetuse põhjustas.

9. novembril juhtus Tartus Jaama tänava Alvistra tanklas liiklusõnnetus musta värvi Opel Corsa ja Nissan X-Traili vahel. Väidetavasti alustas Opel sõitu, kui Nissanis reisinu avas sõidukiukse ning mööduva Opel sellele pihta sõitis. Juhid ei jõudnud õnnetuse põhjustaja osas kokkuleppele.

9. novembril avastati, et Tartus Turu tänava juures suunaga Sõpruse sillale on otsa sõidetud liiklusmärgile.

Ööl vastu 10. novembrit sõideti Tartus Jaama tänaval maja nr 171 juures otsa sinna pargitud Mazdale ning lõhuti selle esistange. Kahjustatud sõidukilt leiti punase masina kraapejälgi.

Ööl vastu 11. novembrit sõideti Ülenurme alevikus Poldri tänaval otsa punast värvi Volkswagen Golfile ning lõhuti selle küljepeegel ja tekitati värvikahjustusi. Teadaolevalt võis otsasõidu põhjustada sinist värvi sõiduk, mis lahkus pärast avariid sündmuspaigalt.

Pealtnägijatel palutakse helistada politsei telefoninumbril 730 8814 või 110.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles