Raamatukogu kutsub kohtuma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
O. Lutsu nimeline Tartu linna keskraamatukogu.
O. Lutsu nimeline Tartu linna keskraamatukogu. Foto: Margus Ansu

Reedel alanud üleriigilised raamatukogupäevad «Kohtume raamatukogus» kestavad 30. oktoobrini. Tartu linnaraamatukogus on sel puhul avatud näitus, külastajaid kutsutakse ka kontserdile, kirjanduskohvikusse ning kohtumistele dramaturgide ja kirjanikega. Lasteüritusi on lausa iga päev.

Teisel korrusel avati eile, eesti raamatu päeval näitus «Tartu väikekirjastusi 2», mille on koostanud väliseesti ja vanema raamatu osakond. Täna kell 18 on saalis vestlusõhtu «Kes või mis on dramaturg», külalisteks Urmas Lennuk ja Sven Karja.

Homme kell 15–17 on kirjanduskohvikus vaatluse all Austria kirjaniku Daniel Glattaueri bestseller «Hea põhjatuule vastu». Samal päeval tuleb arvutiklassis üle-eestilise raamatukoguhoidjate võistluse «Infootsing internetist» lõppvoor.

Raamatukogupäevadele Tartus panevad 29. oktoobril kell 18 saalis punkti uue romaani «Tagasi Eestisse» autor Urmas Vadi ja Berk Vaher.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles